God Jul Önskar vi alla våra medlemmar och medarbetare.  Vi träffas under juletid som vanligt – onsdagar EM, fredagar FM och lördagar FM. Kom ihåg att stödja oss med att handla sådant som du behöver; julpresenter, Jule-tur på ponnies, presentkort på massaage, djurupplevelser och kanske en och annan gran… om du inte behöver handla så kanske det är lite Gemenskap på gårdstunet vi kan erbjuda:) och Utbyta. Välkommen i vinterljuset!!!


Nästa medlemsträff är Årsmötet den 27 februari. Vi hoppas att många sluter upp. Dagordningen visas här på hemsidan i januari. 

I år tackar vi särskilt Ronia och Ramona för deras insatser i föreningen. Lilla Ronia började det bra med, men hon har fått dras med borrelia en tid och är lite svårhanterlig då hon ska motioneras sparsamt. Ramona har verkligen varit en klippa för alla de som tyckt om att rida i lugn takt i skogen. Hon har också gått väldigt bra i vårt odlingsarbete – med plog och harv.   

Pga ned-dragningar inom Arbetsförmedlingen av vår fantastiskt bra arbetsträning – så tvingas vi dra ned på kostnader för stallpersonal. Därför flyttar dessa två hästar ifrån Växtkraft efter års-skiftet, till vintervila i lösdrift hos Lotta privat. Vi tackar dem av hela våra hjärtan för deras insatser.

 


Vill också visa årets fina Lucia som tog sig en jule-tur på ponnyn Igor, 17 år. Han och Levita kommer fortsätta som vanligt. Och de har numera sitt boende i lösdriften vid bygdegården. Föreningen kommer satsa på hälsa med ponnies nästa termin.   På Naturligt Vis

Kontakt

Information:
0704-349808 (Lotta)
lotta@vaxtkraft.org