IMG_0088
Här är en bild från förra året. Levita kör barnen i högsta hugg.Fjodor är inte med oss, men vi hoppas på att Vera kan fungera i årför att harva och plöja fåror.
Du är Varmt Välkommen sista tisdagen i Maj, mellan kl. 15 och 18.Nästan så här vill vi ha det och så här vill vi se det – även i år. Härliga ekologiska pumpor och solrosor, potatis och bönor…  :)För att få det så här fint så måste vijobba med jorden och så fröer. Det tänkte vi göra på våran Omställnings-dag den 26 maj. SISTA TISDAGEN i Maj. Jonny som är ekologisk bonde i Träslöv kommer till oss och pratar om sitt sätt att se på ekologisk odling. Vi träffas i åkern. Där har säljer vi också något tilltugg och ev. växter.
Omställning innebär att vi försöker att göra något för miljön och klimatet. Det gör vi både genom inre och yttre aktivitet. Att ta hand om det som finns runt omkring oss och inte bara kassera och köpa nytt tycker jag är en viktig del av omställningen. Växtkraft försöker ta hand om alla nässlor. Vi restaurerar också ett gammalt stenhus som hållit på att förfalla (se bildspelet längst ner till höger). Det finns så mycket vi kan göra – tillsammans! – kom och prata omställning med oss Tisdagen den 26 maj mellan kl. 15 och 18. nesslor