Ena dagen sol och värme, andra dagen kyla och is. Ingenting är längre som förut. Det speglar sig i verksamheten på så vis att vi får ta beslut dag för dag kring vad vi gör med hästarna och hantverksverksamhet, till exempel. Är det för halt kan vi inte rida eller köra, men är det snö så kan vi alltid åka pulka. Det regnar vatten, men också täta skurar av ny information kring Corona instruktioner. Här har vi alltid öppet, för utomhusverksamhet, men även personal och deltagare blir, som alla andra smittade och därför är deltagarantalet och anställda lite varierande under veckan. Vi får ta det som det är och vi följer Folkhälsoinstitutets rekommendationer för vår verksamhet. Välkommen att träffa oss på gårdstunet. Vi håller avstånd! Tar på munskydd i lokalen och spritar händer, för att motverka smittspridning.