Tusen tack!
Vi har fått ett startkapital av Sparbankstiftelsen till Kulturstigen! Nu kan vi göra tre av de tio stationerna på Kulturstigen ”I bondens spår”. För pengarna kommer vi att kunna tillverka ett autentiskt mjölkbord vid hönshuset och en utställning (även för barn) om husdjuren på gården. Vid åkern planerar vi en informationstavla om odlingsarbetet och arbetshästens bruksredskap. 

Föreningen siktar mot att göra en kulturstig på 1,5 km i Nedregården med tio stationer inom loppet av två år. Vi söker därför fortsatt samarbetet med kommunen, föreningar och privatpersoner för att kunna inviga ”I bondens spår” 2023. 

Temat för kulturstigen kommer att vara miljö och klimat. En genomgående tråd är frågan om det var bättre förr för klimat och miljö. 

Vi söker dig som är intresserad av kulturarv och miljöfrågor och skulle vilja hjälpa till med projektet. Kontakta lotta@vaxtkraft.org för mer information. 

På Naturligt Vis

Kontakt

Information:
0704-349808 (Lotta)
lotta@vaxtkraft.org