Vill du lära mer om att lia och ta hand om gräset? Nu kan  medlemmar anmäla sig som kursdeltagare och volontärer för att hjälpa till . Smsa 0704349808 och anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig. 

Nu börjar en ny säsong. Gräset växer och efter midsommar slår vi den första ängs-skörden. 

Arbetsförmedlingen har nu skurit ned helt på arvode för handledning. Därför kan vi inte längre ta emot  arbetsträning som tidigare. Vi jobbar med psykiskt och fysiskt hälsa i en grön omsorg och det är lite synd att inte myndigheter satsar på att lära ut om självhushållning o förbättringar för klimat och miljö inom gröna sektorn, kan vi tycka. Därför kan vi endast erbjuda volontärjobb, på våra villkor, för den som vill lära mer. 

Medlemmar kan vara volontärer (ideella krafter). Vi har information om detta kl. 11.30 på gårdstunet varje onsdag. SMSa 0704349808 om du vill träffas annan dag eller har något att fråga eller informera om. 

  • Slå gräs med lie (kräver en kurs) – hör av dig om du vill delta. Endast i juni, juli. 
  • Hjälpa till att rensa ogräs och ge till hönorna.
  • Plocka blommor och örter samt torka. Kräver kort introduktion, hör av dig om du vill delta
  • Hjälpa till med hästar och djur på olika sätt. Kräver kurs, hör av dig om du vill delta. 
Vi erbjuder sysselsättning genom kommunens valfrihets-system, på Förmiddagar och onsdag EM, samt arbetsintegrering med djurskötsel och  Ponnypromenad samt gårdsförärsäljning, mm onsdag EM och fredag FM. Välkomna! Sommar betyder ledighet för många, men inom gröna sektorn är det högsäsong.  Trots det så ska var och en få ledigt ett par veckor, för att sedan vila mer i vinter när det blir mörkt och kallt. 

På Naturligt Vis

Kontakt

Information:
0704-349808 (Lotta)
lotta@vaxtkraft.org