Tyvärr ska Isabelle sluta hos oss, för ett annat jobb, oberoende av väderomslag.

Vi tackar henne alla, för den tid som varit!

Nu söker vi någon som på sikt kan ansvara för jobbet med sysselsättning inom socialpsykiatri/missbruk. Därtill kan komma ytterligare uppgifter. Lönen är inte hög, men vi kämpar för att det gröna värdet ska öka. För var dag blir vårt syfte;  att jobba för grön hälsa, miljö och klimat allt mer positivt. Här kommer information om jobbet: 

Arbete inom Grön omsorg på Växtkraft
Start: omgående eller efter överenskommelse
Arbetsuppgifter: Bemöta och handleda människor i sysselsättning, som är intresserade av djur och främst hästar. Instruera efter deltagarnas individuella behov om häst-skötsel, mockning, vattning, fodring, ridning på nybörjarnivå, hälsa genom häst, tömkörning, örter för häst och ev gårdskörning (om hästen i gårdsarbete/kulturarv).
Övriga arbetsuppgifter som kan förekomma är: administration, handledarmöten, djurskötsel, allmänna gårds-arbeten, ridning, gårds- och tur-körning med barn samt gårdskörning, ponny-turer för barn, odlingsarbete, försäljning i gårdsbutik, pyssel, mm.
Kvalifikationer: Undersköterska eller högre ev socialpedagog, Kunskap om beroendeproblematik- och psykiska- samt fysiska funktionsnedsättningar, Djurkunskap, Hästkunskap, Ridkunnig på fritids-nivå. Erfarenhet av arbete med människor i kombination med säker hästhållning. Kunnig inom brukskörning är ett plus. Kunskap om arbetsintegrerande socialt företagande är ett plus.
Arbetets omfattning: 10 – 20 tim/vecka.
Lön: Se kollektivavtal mellan Fremia/Kommunal (ASF; arbetsintegrande sociala företag).
Ingångslön för utbildad: 22.500 kr/månad för heltidstjänst.
(I dagsläget ligger vår ingångslön för outbildad,  heltid, på 20.000 kr).
Ingångslön för timanställning är: 127 kr/tim, vilken till viss gräns, kan förhandlas efter utbildning och anställningsår.  
Förslag på Arbetstider under första månaden:
Tisdag och Torsdag: 8.45 -12.45 = 2×4 timmar
Och/eller
Onsdag: kl. 13.00 -17.00 = 4 timmar
och
Fredag: kl. 8.45-12.45 = 4 timmar.
 
För den som vill fortsätta till en viss tids anställning och i förlängningen eventuellt en tillsvidare-anställning, gäller utökad arbetstid med max 20 timmar och då inkluderas planering, handledar-möten och administrering av sysselsättningen.