Gårdsbutiken är öppen på onsdagar – ute i vår trädgård vid stenhuset. Vi öppnar kl. 13.30 och stänger vid kl. 16.30. Där säljer vi smycken, presentartiklar och hantverk som vi gjort på ”naturligt vis”. Speciellt av björk och gran. 

Du kan göra beställningar via sms eller telefon: 070-5928878, pm på facebook och även via mejl; lotta@vaxtkraft.org

SANYO DIGITAL CAMERA På sommarhalvåret har vi självhushållning av de saker vi odlar eller plockar i Nedregården.Vi plockar nära växter och torkar eller göra något av dem. 

Här ser ni en soppa av nässlor som vi plockat, ihop med vitlök och potatis. Det är en riktig vitaminkälla! Nässlor är också ett bra tillskott för gamla shetlandsponnyn Levita –  under vintern.

På tisdagar har vi sopplunch för alla som är på gården och därefter avslappning. Har du något bra recept? Klicka på kommentar och skriv till oss!

 Vi har satt lite fröer också för att odla köksväxter.
Havre och solrosor brukar vi sälja i gårdsbutiken.

Medlemscafé har vi endast vid behov numera. De medlemmar eller deltagare som vill – har möjligheter att arrangera träffar med mat i lokalen eller i bygdegården om de vill. Allt samordnas med praktikanter och arbetsledare i Arbetsgruppen. I och med nya livsmedelsregler så har vi bara ett begränsat antal öppna träffar med mat eller fika under året. Vi hoppas att vi kan ha kvar vår skördefest och jullunchen för medlemmar bl.a, som är planerat för år 2019. 

Du kan också ”hyra in” – oss glada mattanter – om du har någon tillställning!

SANYO DIGITAL CAMERA

Inspiration från Ängås i Västra Frölunda – socialt företagande

SANYO DIGITAL CAMERA
Gullris till te och hästhälsa – växer i Träslöv! 

äpple

Äpplen sköter och köper vi från Strömmareds äppelodling i Istorp!

På Naturligt Vis

Kontakt

Information:
0704-349808 (Lotta)
lotta@vaxtkraft.org