Ställ till

och

Ställ om!!!

SANYO DIGITAL CAMERA
 På lördag 19 oktober, kl. 13 – 16 kan du få vara med och göra en stor omställningstavla på Komedianten (bibblan i Varberg). Tillsammans
med andra i omställningsgruppen i Varberg så
tar vi i Växtkraft – som kan – med oss material,
bilder mm som vi vill sätta upp på tavlan!
För Växtkrafts medlemmar är ekologiskt småskaligt jordbrukande, ett sätt att ställa om.
Vi anser att det är slöseri att inte ta tillvara på människans och djurens resurser. Så många människor har inget att göra och känner att de inte är delaktiga i samhället. Så många hästar har bekymrade ägare som inte hinner motionera dom…
Ok, det kanske tar lite längre tid att använda en sådan här liten ponny som Levita i gårdssysslorna, men det ger människor och djur en meningsfull sysselsättning som både är bra för kropp och själ! Det är också skonsamt för markerna att låta en häst trampa lite lätt i gräset istället för att dundra in med en stor bränsledriven maskin…

På Naturligt Vis

Kontakt

Information:
0704-349808 (Lotta)
lotta@vaxtkraft.org