Levita åkaren

Drar gödsel  Levita kramtjejen Levita Sällskapsdamen
 
Här ser ni bilder på Levita. Hon har varit med att starta Växtkraft år 2012. Då hade vi även Fjodor. Det visade sig att lilla Levita inte bara kunde ridas. Hon kunde även köras och vara sällskapsdam åt både människor och hästar. Många har verkligen uppskattat Levita. Hon har gått som en hund i skogen på otaliga hälso-promenader med vuxna. Levita är nu till åren kommen och vi behöver se om vårt hus efter någon ponny som Levita kan få lära upp i verksamheten. Om du har den ponnyn, som kan göra samma saker som Levita  – hör av dig. Vi har lösdrift och bra beten för små ponnies i Träslöv, Varberg. Det kan vara aktuellt med köp, fodervärdsavtal eller halv-fodervärdsavtal (du får plats hos oss för din ponny och vi lånar den 3-4 dagar i veckan). Ring Lotta om du har idé: 0704349808 eller mejla: lotta@vaxtkraft.org

På Naturligt Vis

Kontakt

Information:
0704-349808 (Lotta)
lotta@vaxtkraft.org