Hej alla medlemmar! Nu är det snart dags att ses igen! 

Har du fått inbjudan till JULLUNCH den 4 december och ÅRSMÖTE i slutet av februari 2020??? Vi har skickat inbjudan till alla på medlemslistan som betalat medlemsavgiften för 2019. Men vi kan ju ha missat någon…. Det blir alltså EKO jullunch kl. 12 en onsdag den 4 dec i bygdegården; ekologiskt knytkalas med musik:). Anmälan görs till Växtkrafts mob 0705928878. Jullunchen ingår i medlemskapet och är gratis för att vi har Ekolgiskt knytkalas:)

Hur som helst behöver vi nu blir fler!!! Tillsammans är vi starka 🙂 Tipsa kamrater, vänner osv att bli medlem – aktiv eller stödmedlem – allt betyder något i vår förening. 
Vi har ju en väldigt billig medlemsavgift 60 kr för enskild och 140 kr för familj per år – och syftet är solklart; Psykisk och fysisk hälsa förbättras av närheten till djur och natur och kulturarv. I praktik och handling strävar vi efter att erbjuda varbergare och andra med alla dess funktionsvariationer just – Grön omsorg. Om du vill – kalla det motvikt till den traditionella vården, eller kalla det komplement. Vi gör så gott vi kan – men behöver bli fler!!!!

Medlemsavgift eller gåva betalas in på BG 558-0980. OBS skriv namn och telnr. så vi kan göra en rättvis registrering av alla medlemmar som kommunen kan godta. Väl mött!!! 

På Naturligt Vis

Kontakt

Information:
0704-349808 (Lotta)
lotta@vaxtkraft.org