Årsmötet var väldigt trevligt – men trångt ! 25 av våra 70 medlemmar rymdes inte i stora rummet. Somliga fick sitta och smaska på den goda salladen i köket istället för att sedan få energi att trycka in sig i dörröppningen. Vi tackar Kjell för att han ledde mötet. Vi tackar Steven och Linda (avgående ledamöter) för deras engagemang.  Växtkraft hälsar vår nya ordförande: Irene Gunnarsson välkommen! Här ser ni henne i ett hölass på 50-talet som rullar i Apelviken. Irene är den fjärde från vänster på kortet. 
På årsmötet hade vi kick-off till en styrelseutbildning med Sven Knutsson, föreningsexperten. Alla medlemmar är välkomna att delta! Första gången vi ses är 1 mars i lokalen kl. 18. Då handlar det om stadgar i förening. Andra gången blir den måndagen den 12 mars kl. 17-19 då vi även kör ett EXTRA ÅRSMÖTE för att besluta om stadgeändringar. Välkomna!!! 

På Naturligt Vis

Kontakt

Information:
0704-349808 (Lotta)
lotta@vaxtkraft.org